Голямата любов  на Камен Воденичаров Елина Кешишева се завърна в

...
Голямата любов  на Камен Воденичаров Елина Кешишева се завърна в
Коментари Харесай

Голямата любов на Камен Во още му е признателна! Актьорът променя живота на Елина Кешишева)

Голямата любов  на Камен Воденичаров Елина Кешишева се завърна в София с фотоизложба, която открива на 24 юни в най-голямата изложба „ Квадрат 500 “. Красавицата, която бе манекенка, напусна България още предишния век, когато получава покана да се снима в Париж.

Преди това учи 2 години публицистика в София, движи с хората от „ Ку-ку бенд “, взе участие в студентските стачки и митинги, само че през 1997 година отпътува за Франция.

„ Не желаех да отида. В същото време една жена - фешън сътрудник, беше посочила мои фотоси на организация и ме бяха харесали. Трябваше да ми изпратят билет, с цел да отпътува. И през днешния ден, yтpe да ми изпратят, няма и няма. Тогава Камен ми купи билета и сподели: тръгвай. Той освен алегорично, само че и на процедура ми промени пътя. Нищо не е желал в подмяна. Този жест до ден-днешен високо оценявам “, връща се в спомените се Кешишева , която и до през днешния ден е една от най-близките другари на Камен Во.

Като модел се изявява единствено година и минава от другата страна на обектива. Запалва се около някогашния си брачен партньор Давид Белмер, който е професионален фотограф. Днес двамата са разграничени, само че завинаги свързани от 19-годишната си щерка, а нашенката се утвърждава в специалността.

„ Фотографията, като множеството креативен неща, е отлично нещо. Имам гений, само че доста хора имат гений. След това има доста неща, които влизат в играта. И тези неща към този момент вземат решение дали ще сме положителни в това, което вършим, тъй като чистият гений е превъзходен за едно платно от една огромна автомагистрала, по-късно би трябвало предпочитание, непримиримост и доста други неща. И доста, доста работа “, изяснява Кешишева .

И до ден-днешен конкуренцията не я интересува или тормози, а Париж се е трансформирал в неин дом. „ Аз съм малко като кон с капаци, конкуренцията в никакъв случай не ме е интересувала. А и в никакъв случай не съм се чувствала като сама българка в Париж. Тук постоянно съм усещала, че съм на мястото си, че числя се и на града, и на средата. Много рядко съм срещала ксенофобия или неприятни реакции на хората към себе си. “

Като млада обикаля три години из Азия, живее в Австралия, само че към този момент четвърт век населява френската столица. Иначе е родена в Бургас, а летата си прекарва в Черноморец. Затова е неразривно обвързвана с водата, която участва на всички места в фотосите й. Кадрите за идната й галерия са направени измежду природата, по време на пандемията, покрай Мемийон във Франция, край близката река и отвън времето.

Изложбата дава опция на създателя да ни потопи във философска приказка, където природата и водата символизират духовното филтриране и покой. Морето участва в живота ми от ранно детство. „ Аз съм родена в Бургас, израснала съм в Бургас. От напълно дребна е това плуване, „ киснене “ във водата, това е част от живота ми. “

Заради Елина, която трябвало да стигне до Бургас, влюбеният Камен взема решение да тръгне на път през цяла България и в разгара на митингите против Жан Виденов, написа „ България Днес “. Двамата потеглят на 10 януари 1997 година и са спрени от стачкуващи, заградили изходите от София. По това време Воденичаров е един най-разпознаваемите шоумени и без проблеми минава, както и на останалите барикади Пловдив, Петолъчката при Сливен, до момента в който стигне до родния на гаджето му Бургас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР